Over ons

Familie Rossel

Wij zijn Marc, Hermien en Lars Rossel.

Wij hebben tot 2022 altijd een melkveebedrijf gehad en een kaaswinkel in Varsseveld. In 2021 is Lars zich gaan verdiepen in het slagersvak. Hij heeft daar helemaal zijn passie in gevonden. In 2022 hebben we besloten ons melkveebedrijf om te zetten in een vleesveebedrijf. Begin 2024 hebben wij een compleet ambachtelijke slagerij gerealiseerd op onze boerderij, met als doel Lars onderdeel te maken van ons bedrijf en hem de mogelijkheid te bieden zich te ontplooien als slager. In het begin van 2024 heeft Lars zijn opleiding tot slager afgerond.

Vanaf begin oktober 2024 is ons eigen rundvlees te koop in de kaaswinkel & slagerij aan de Doetinchemseweg 3 in Varsseveld. De kaaswinkel is dan ook flink verbouwd en uitgebreid met een slagerij. Vanaf heden kunt u niet alleen overheerlijke kaas, noten en streekproducten kopen in onze winkel, maar kunnen we u ook voorzien van vers vlees en vleeswaren. Ontdek onze eigengemaakte vleeswaren, ter plekke voor u gesneden.

Naast ons eigen rundvlees verkopen we ook vlees van de varkens van de  familie Wikkerink uit Sinderen, diepvries kip van De Achterhoekse kip uit Westendorp en verse kip van Wolters Poelier uit Harreveld. De varkens van familie Wikkerink hebben het Beter Leven-keurmerk met 1 ster en je kunt ze dagelijks bekijken bij de zichtstallen aan de Harterinkdijk in Sinderen. Onze eigen runderen lopen ’s zomers in onze weide aan de Sinderenseweg.

 

Onze misie & visie

N

Missie

Ons doel is om u te laten genieten van een heerlijk stukje ambachtelijk vlees. Het proeven meer dan waard..

N

Visie

Wij kiezen bewust voor lokale dieren en bedrijven, zodat er geen lang transport nodig is en we de CO₂-footprint klein houden.

Rossel slagerij Vleesveebedrijf Logo